Make-up trucjes die alle vrouwen moeten weten

Ken jij de truc met het koffielepeltje voor je eyeliner al? vandaag vertel ik jullie 10 beauty tips die jullie eigenlijk allemaal zouden moeten weten. Een leuk make-upje aanbrengen kunnen jullie vast allemaal wel, heel moeilijk is het niet. Iedereen heeft z’n eigen trucs en tips om de juiste make-up look te creëren. Soms heb je van die makkelijke trucjes die net het puntje op de i kunnen zijn, en het aanbrengen van make-up nog leuker maken.

  1. Verwarm je wimperkruller even met de föhn, laat hem wel even afkoelen zodat je je niet verbrand. op deze manier krullen je wimpers makkelijker en blijven ze langer zo staan.Wimpertip-20
  2. Kies een kleur foundation die goed bij je gezicht en hals past, test de kleur in je hals als je de foundation op je hand test lijkt deze vaak bruiner. Neem voor in de zomer een tintje donkerder als in de winter, je kunt ook 2 kleuren mengen.
  3. Last van ongewenste restjes lipstick op je tanden? Steek dan eventjes een vinger in je mond en tuit je lippen, trek nu voorzichtig je vinger uit je mond en de overtollige restjes die anders op je tanden gaan zitten, zitten nu op je vinger.1280x720-TS0
  4. Je kunt het beste de kleur lipstick testen op je vingertoppen. Je kunt natuurlijk de kleur gewoon op je lippen testen maar dit is niet zo hygiënisch in de winkel. De kleur van je vingertoppen ligt het dichtst bij je lippen.
  5. Je favoriete mascara bijna op? Leg hem eventjes in het hete water en je kan er weer genoeg uithalen. Door het hete water wordt de mascara zacht en kan je hem weer makkelijk gebruiken.19-beauty-hacks-25-of-26
  6. Wil je volle wimpers, breng de mascara dan zowel op de onderkant als op de bovenkant van de wimpers aan. Je kunt ook nog twee lagen opbrengen. wacht dan wel tot de ene laag droog is voor je de tweede laag aanbrengt.
  7. per ongeluk je mascara een beetje te dik aangebracht of is deze gaan klonteren? Pak een wattenstaafje en doe er een klein beetje make-up remover op haal deze door je wimpers en alle klontjes zal het wattenstaafje meenemen.
  8. Sta je op met vermoeide ogen ? breng dan een huidkleurige (nude) oogpotlood aan, je zal zien dat je er gelijk een stuk minder vermoeid uitziet!
  9. Gebruik een koffielepeltje om de perfecte eyeliner te trekken, Leg eerst de steel van de lepel tegen je buitenste ooghoek om de rechte lijn met je eyeliner te trekken. Draai dan de lepel om zodat hij op je ooglid rust met de bolle kant naar buiten en gebruik de ronde onderkant om een perfecte curve te tekenen. 122-1024x341
  10. Gebruik diezelfde lepel om mascaravegen op je ooglid te vermijdenHoud de lepel met de bolle kant naar buiten op je ooglid. Breng dan je mascara aan op de normale manier.

Dit waren mijn 10 beauty tips die ik graag met jullie wilde delen, hebben jullie zelf nog tips die wij als beautylovers zouden moeten weten ? Laat het in een reactie hieronder weten.

Liefs Nicole, ♥

 

Advertenties

2 reacties op ‘Make-up trucjes die alle vrouwen moeten weten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s