Vaseline advanced repair

Hoi Allemaal,

Mijn huid word zo ontzettend droog van dit weer, en de afgelopen 2 dagen kreeg ik er zelfs de kriebels van. Ik ben zelf niet zoon smeerbaar meisje die zich elke avond insmeert met body lotion, tot nu toe heb ik ook nog niet echt een body lotion gevonden die ik echt fijn vind. Sommige werken gewoon niet zo lekker voor mijn huid, ik heb ook nog eens een hele gevoelige huid, en andere body lotions hebben juist weer dat het zo erg plakkerig blijft (niet fijn!). Ook moet ik zeggen dat ik het mezelf een aantal dagen insmeer en dan vergeet ik het gewoon weer, ik denk er gewoon niet aan. Nou liep ik vanmiddag een rondje door het Kruidvat en zag ik dat de Vaseline producten in de aanbieding zijn dus dacht ik waarom ook niet ik ga het er weer eens op wagen!IMG_1504.jpg

Ik heb de Vaseline intensive care, advanced repair meegenomen. Dit is een variant voor de extra droge huid. Wat mij vooral aansprak is de tekst die op de tube staat ; Klinisch bewezen de zeer droge huid binnen 5 dagen te herstellen.  IMG_1509 IMG_1513

 

 

 

 

 

 

Ik ben benieuwd hoe mijn huid er over 5 dagen uitziet, jullie ook? Dit is hoe mijn huid er nu uit ziet, over 5 dagen krijgen jullie een nieuwe foto van mijn onderarm.

IMG_1512.jpg

(oei wat ben ik bleek haha) Vanaf nu zal ik mezelf lekker elke avond insmeren met deze variant van Vaseline. Gebruiken jullie body lotion na het douchen of gewoon om jezelf even lekker te verwennen. Een zachte huid vind ik wel altijd heel erg fijn, daar word ik zelfs een beetje vrolijk van.

Liefs Nicole, ♥

Volgen jullie mij al op Instagram & Twitter ?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s