Stad Roermond

Hoi allemaal!
Dit weekend heb ik een super lekker weekendje gehad, jullie ook?

outlet_roermond

Ik ben vrijdag naar de Designer Outlet in Roermond geweest, Dit is zeker een kijkje waard. Designer outlet is een soort winkeldorpje met alleen maar outlet stores. Je kan er heerlijk rond lopen en het leukste is natuurlijk shoppen! Het is nog wel wat aan de prijzige kant al vind ik zelf, maar het blijven merken he! Je heb er verschillende merken zoals Micheal Kors, Guess, Prada, Gucci en ga zo nog maar even door.

IMG_2526

Je kan je hier prima een hele dag vermaken. Zelf heb ik het natuurlijk niet kunnen laten om wat te laten liggen. Dat ik de Swarovski winkel in liep viel mijn blik gelijk op een bepaalde ketting, Deze heb ik uiteindelijk ook mee genomen. Ik vind hem heel mooi vooral hoe de vorm loopt en dan de roze diamant.

 

 

 

IMG_1404

 

Dat we op een gegeven moment een beetje trek kregen, zijn we gewoon lekker bij de Mac Donalds gaan eten. (zelfs die is daar duurder dan bij ons in Beverwijk) Ik had weer een keer ouderwets een Big Mac, voor mij was dat alweer een tijdje geleden, dat ik hier gegeten heb.Nadat we lekker gegeten hadden zijn we verder gaan winkelen, we zijn niet alle winkels in geweest en ik moet eerlijk bekennen ik kon ook niet alle merken. Ik ben ook niet heel veel met merk kleding enz. bezig maar je kan hier een leuke dagje uit van maken.

IMG_2527

Bij de Guess shop heb ik een t-shirtje gekocht, die blijven altijd wel leuk. En ik vind ze heerlijk zitten .IMG_1410.JPG

S’avonds zijn we de stad zelf in gegaan, die is 5 a 10 minuten lopen vanaf de outlet store vandaan. We hebben daar een restaurantje op gezocht en zijn nog lekker wezen uiteten. Omdat Roermond 2,5 uur rijden is bij ons vandaan en we het leuk vonden om een keer een nachtje weg te gaan zijn we in het Fletcher hotel blijven slapen. Het hotel was net iets buiten de stad zelf en lag misschien maar 500 meter voor de grens naar Duitsland! (landje springen dus haha)  Wij hebben een hele leuke dag gehad zo.

Zijn jullie hier al een keer geweest ?

Volgen jullie mij al op Instagram & Twitter ? 

Advertenties

2 reacties op ‘Stad Roermond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s