Ik stel jullie voor Lauren-Fay

c81625e14

Hoi iedereen, 

Nu hadden jullie waarschijnlijk een nieuwe blogpost van nicole verwacht, maar nicole en ik zelf besloten om het even een klein beetje anders aan te pakken.
We hebben nu al een tijdje heen en weer gemaild over een samenwerking, maar alvorens deze met jullie te delen leek het ons leuk om ons even voor te stellen.
We stelden 15 vragen op voor elkaar, mijn antwoorden kun je hieronder lezen. Ben je benieuwd naar wat ik aan nicole vroeg en wat zij antwoordde? Neem dan zeker een kijkje op www.lfbsite.wordpress.com 

Eerst en vooral een klein woordje over mezelf : ik ben een Belgische meid van 26 jaar oud en besloot een blog te beginnen op basis van mijn initialen. Mijn naam is Lauren Fay B. Voor mijn blog wordt dat dus Life Fun Beauty. Ik probeer dagelijks over deze onderwerpen te bloggen, dit kan gaan van reviews over beautyproducten, wat informatie over mijn leven, leuke DIY’s…. maar dus sinds kort ook een samenwerking met een mede-blogger:-)

Jullie staan intussen vast te trappelen om te zien welke vragen nicole voor mij heeft opgesteld, dus let’s get in to it!

1. Zou je liever nooit meer mascara dragen of nooit meer eyeliner dragen?

In dit geval zou ik zeker de eyeliner uit mijn dagelijkse routine weglaten. Ik ga namelijk nooit de deur uit zonder mascara.

2. Liever een hond of een kat?

Ik zie alle dieren supergraag, maar katjes hebben toch echt wel een speciaal plaatsje in mijn hart. Ik ben altijd met poezen opgegroeid en ook nu ik alleen woon heb ik 2 katertjes in huis gehaald. De oudste, een tijgertje, heet omer en de jongste, een zwartje, heet chouffe. Beiden vernoemd naar Belgische bieren.

3. Ga je liever naar de bios of liever thuis op de bank?

Ik kan beiden van tijd tot tijd wel appreciëren. Maar ik kies toch voor thuis op de bank. Ik wil met plezier het grote scherm en de fantastische surround van de bioscoop inruilen voor mijn warme dekentje, goedkope snacks, mijn joggingsbroek en het gezelschap van mijn katjes.

4. Zou je liever goed kunnen zingen of goed kunnen dansen?

Goed kunnen zingen. Lijkt me superleuk om gezellig samen met wat vrienden te jammen, en dat het dan nog eens goed klinkt ook 🙂 Ik haal zelf heel veel steun en betekenis uit liedjes en lijkt me fantastisch om zelf op die manier je gevoelens te kunnen uiten.

5. Breng je liever een week door zonder telefoon of zonder computer?

Dit treft. Ik zit namelijk momenteel zonder computer en doe alles via mijn gsm. Dus die computer kan ik wel even missen.

6. Liever een dagje walibi of een dagje efteling?

De efteling! Wat heb ik hier mooi, nostalgische herinneringen aan! Ik zou die met veel plezier nog eens opnieuw willen beleven.

7. Draag je liever een rok of broek?

Ik draag zelden een rok of een kleedje. Dus hier moet ik gewoon “broek” antwoorden. Een broek zit gewoon zo gemakkelijk 🙂 al voel ik me wel vrouwelijker wanneer ik een rok of kleedje draag.

8. Heb je het liever altijd warm of altijd koud?

Dat is een moeilijke. Ik denk dat ik ga voor altijd koud. Er is niets wat een extra pull niet kan oplossen. En dan heb je ook het excuus dat je lekker dicht tegen iemand kan aankruipen. Altijd warm hebben lijkt me niet handig aangezien je dan veel zweet enzo…jakkes

9. Laat je liever je wenkbrauwen definitief harsen of je wimpers verwijderen?

Dan laat ik toch liever mijn wenkbrauwen harsen denk ik. Die kun je gewoon terug tekenen (ookal vind ik dat echt niet mooi). Geen wimpers hebben lijkt mij een gek gezicht en ik zou me behoorlijk naakt voelen zonder.

10. Draag je liever nooit meer sieraden of nooit meer makeup?

Nooit meer sieraden dan maar. Zoals ik eerder al zei, kan ik echt niet zonder mascara.

11. Heb je liever een eigen zwembad of een eigen sauna?

Beide lijkt me perfect 🙂 maar ik moet kiezen zeker?…
Geef me dan toch maar de sauna. Hier kun je elk seizoen gebruik van maken, of het nu regent of sneeuwt. En het schijnt ook erg goed te zijn voor mijn rug.

12. Ga je liever shoppen in New York of feesten op Ibiza?

Terug een moeilijke. Ik ben niet zo het keiharde feestbeest dus dan lijkt shoppen in New York meer iets voor mij. Of kan ik niet gewoon gaan shoppen op Ibiza? Dan heb ik er gelijk het lekkere weer, zon en strand bij 😉

13. Heb je liever een eigen badkamer of een inloopkast?

Ik droom echt van een eigen inloopkast. Toen ik mijn huis renoveerde had ik hier geen rekening mee gehouden, dus nu heb ik een gewone,  standaard kleerkast 😦

14. Spreek je liever vloeiend Spaans of Italiaans?

Spaans vind ik een heel mooie, nuttige taal. Ik spreek en versta het een beetje, maar vloeiend zou echt wel fantastisch zijn.

15. Ga je liever nooit meer op vakantie of nooit meer gaan shoppen?

Op deze vraag kan ik echt niet antwoorden :-\ wie stelt een meisje nu voor zo een dilemma? Haha!
Ik zou geen van beide willen missen.

Zo, dat was het alweer. Nicole heeft alvast haar best gedaan om mij een aantal moeilijke dilemma’s voor te schotelen. Willen jullie zien of ik haar ook het vuur aan de schenen heb gelegd? Lees dan haar antwoord op mijn vragen op www.lfbsite.wordpress.com

En blijf onze blogs op de voet volgen, want volgende week vrijdag posten we onze collaboratie. En ik kan je verzekeren dat het zeker de moeite waard zal zijn 🙂

Tot dan xoxo

Advertenties

3 reacties op ‘Ik stel jullie voor Lauren-Fay

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s