MA VIE POUR FEMME

Ik ben zo verliefd op de nieuwe geur van Hugo Boss. Dit wil ik toch even met jullie delen, ik heb afgelopen jaar met kerstmis van mijn vader dit heerlijke geurtje gekregen samen met een body lotion. Het zat al in een super leuk pakket (helaas heb ik die niet meer).

Ma Vie behoort tot dezelfde lijn als Boss Nuit uit 2012 en Boss Jour uit 2013 en wordt in dezelfde verpakking als haar voorgangers geleverd, alleen nu zijn de fles en de doos gekleurd in zachte tinten roze. De roze kleur is gekozen door Jason Wu, dit is de hoofdontwerper van Hugo Boss!

De body lotion zit in een tube met een dop wat je er zo af kan klikken, hij is heel zacht en trekt snel in (wat ik zelf erg prettig vind) Hij heeft exact de zelfde geur als de eau de parfum. Een heerlijke zachte zoete maar toch frisse geur. Een geur wat je altijd zou willen ruiken, hij is te dragen in de zomer maar ook heerlijk in het koude seizoen. Ben je fan van Bloemige geuren en houdt je van roos en jasmijn? Ben je fan van Bloemige geuren en houdt je van roos en jasmijn? Probeer aan zeker eens Ma Vie, ik ben fan!

p1030134

Advertenties

2 reacties op ‘MA VIE POUR FEMME

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s