a day of pictures

Hoi allemaal,

Gisteren ben ik weer eens met mijn vader op stap geweest samen met de camera’s. Weer helemaal leuk, we zijn gisteren naar kasteel Assemburg geweest. Dat is een kasteel met een mooie grote tuin bij ons in de buurt. We hebben daar dan natuurlijk ook een aantal plaatjes geschoten. Ik wil jullie graag mijn mooiste foto laten zien, al zeg ik het zelf hihi.

12806088_984077601659638_8653573143854595091_n

Kwak Kwak, daar ging de eend. Haha hij kwam gewoon even langs gezwommen maar ik kon er precies op dat moment een mooi plaatje van maken. Stiekem ben ik er ook best wel trots op, ik vind het een mooie foto.

Liefs Nicole, ♥

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s