Skin Luminizer

Jaaa!, het was weer tijd voor mij om een nieuwe foundation uit te kiezen. Ik gebruikte zelf altijd een foundation van Oriflamme. Na een leuke party gehad te hebben had ik de GIORDANI GOLD besteld. Ik heb zelf een lichte huid dus soms is het iets wat lastig om een mooie kleur te vinden, en dat je niet zo snel oranje word. Tijdens het uitproberen van allerlei kleuren vond ik de light ivory het mooiste en heb ik die uiteraard ook besteld. Hier heb ik heel lang plezier van gehad.

IMG_5635

Toch wilde ik weer wat anders en ben nu compleet gevallen voor de Skin luminizer foundation van Max Factor. Wat een fijne foundation is dat! hij bedekt heel erg mooi. Alle plekjes en onenigheden zijn zo weg! De foundation blijft ook erg mooi zitten en valt niet te veel op. Wat ik fijn vind is, je spuit hem op je hand en je brengt hem zo aan. Ik vind dit veel fijner als bijvoorbeeld een draaidop of mouse uit een potje.

IMG_5631   IMG_2287

Welke foundation gebruiken jullie ?

Liefs Nicole, ♥

Advertenties

4 reacties op ‘Skin Luminizer

  1. Ik gebruik verschillende foundations, en meng er vaak ook 2 door elkaar om het juiste kleurtje te krijgen doorheen de verschillende seizoenen. Deze wil ik ook ooit eens proberen, ik zag hem al vaak staan bij Kruidvat 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s