Pink Gellac

Hoi Allemaal, Na mijn post van mijn nail art dacht ik, ik laat jullie mijn nagelset zien! Ik heb de starter set van Pink Gellac, Gel polisch. Ik had jullie toen al verteld dat ik er echt heel blij mee ben! Het is mooi, makkelijk aan te brengen en het blijft goed zitten nou wat wil een vrouw nog meer. IMG_1361.JPG Ik bewaar mijn spullen gewoon in de doos waar mijn bestelling toen in zat. Heel gemakkelijk want er zitten speciale vakjes in voor je nagellak kleurtjes.

IMG_1358.JPG alleen als ik nog meer kleuren erbij krijg dan zou ik toch wat anders voor mijn kleuren moeten verzinnen, misschien wil ik dan wel zoon tribune waar ik ze dan op kan zetten. Het staat dan ook nog eens heel leuk op mijn bureau. Ik heb natuurlijk niet alleen kleurtjes. IMG_1357.JPG Maar ook verschillende kwartstjes, een nagelvijl, een polijstblok, een bokkenpoot, pedicure setje, dotting tool, manicure stikkers en nail wipes. Ook heb ik een stempelset, dit is erg leuk om te doen maar vooral ook erg makkelijk! Je doet de Gellac over het patroontje heen, veegt het overtollige nagellak weg met de schrapper en stempelt dan de patroon van je stempelkaart op je nagel. Zo kun je oneindig blijven stempelen! IMG_1359.JPG Zo nu hebben jullie mijn hele Pink gellac collectie gezien. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Liefs Nicole,

Advertenties

Een reactie op “Pink Gellac

  1. Hoi Nicole,

    Hoe doe je dat stempelen?
    Ik heb een set, maar als ik de stempel erop zet is hij bijna niet te zien en ook wazig. met een ander merk heb ik dit niet. wat is jou geheim?

    groetjes marloes

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s