love is in the air

Hoi allemaal,

Vandaag is het Valentijnsdag en dat kunnen we natuurlijk niet ongezien voorbij laten gaan. Daarom vertel ik jullie wat ik van valentijnsdag vind en wat ik zowel gedaan heb samen met mijn vriend. Wat vind ik eigenlijk van Valentijnsdag ? Ik hou er van! ik vind het altijd leuk, mijn vriend en ik gaan eigenlijk altijd wel wat leuks doen. En dan niet perse cadeaus geven aan elkaar maar wel een ontbijtje of lekker wandelen als het mooi weer is. tuurlijk is het zo dat je elkaar altijd elke dag lief moet hebben maar toch is Valentijnsdag net even leuker.

Ik kan me wel voorstellen dat als je geen vriend of vriendin heb dat je al dat kleffe gedoe gewoon niet wil zien. Bel of app een single vriend of vriendin en maak er samen een leuke dag van! ga gezellig lekker lunchen of samen een totaal niet romantische film kijken. Hoe mijn vriend en ik Valentijnsdag doorbrengen ?

Ik zal jullie mijn leuke dag vertellen. ik word altijd eerder wakker als mijn vriend, dat is wel standaard nu. Dus ben ik naar beneden gegaan en heb ik een ontbijt voor hem klaar gemaakt. De supermarkt is vlak om de hoek dus ben ik in mijn joggingpak naar de Albert Heijn gelopen en heb ik verse croissants, saucijzenbroodjes en een pak jus d’orange gehaald. Thuis heb ik het opgewarmd en op een dienblad gezet een paar kaarsen erbij en zo heb ik het naar boven gebracht. ondertussen was mijn vriend ook al wakker en die vond het heel leuk dat ik zoon ontbijtje verzorgd had. 12742005_10208756126486341_3188282049950520193_n (ons ontbijt) Hierna zijn we nog lekker in bed blijven liggen en zijn we samen een serie gaan kijken. Rond een uur of 1 zijn we even met de hond naar Beackestijn geweest, dat is een Bos in IJmuiden. Het was geen heel groot rondje want het was nou niet bepaald lekker weer om een groot stuk te gaan wandelen. Wij hebben onze dag afgerond met een date diner bij de Mac Donalds (heel toepasselijk haha) ‘S Avonds zijn we nog lekker wezen bankhangen.

Nou dit was mijn Valentijnsdag. Hoe was die van jou?

Liefs Nicole, ♥

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s