New Imac!

Hallo allemaal,

JaJa je leest het goed, mijn tweede artikel is op mijn nieuwe imac, ben er echt zo onwijs blij mee! Ik heb hem aangeschaft omdat mijn laptop die ik had erg slecht geworden is, hij werd erg traag en de batterij ging ook heel snel leeg. Ik zat al even rond te kijken voor verschillende computers waar ik mijn dagelijkse bezigheden op kan doen, ik wilde weer een vaste computer i.p.v een laptop gaan . Dit wilde ik omdat het scherm dan grooter is en ik gemakkelijker op mijn imac kan gaan werken. Nadat ik zoon beetje overal had rond gekeken (mediamarkt, BCC, mycom enz) besloot ik toch om voor een apple te gaan. De levensduur van een imac schijnt langer te zijn, dus heb ik hier voor gespaard en een wat grotere aankoop gedaan. Ik heb de 21,5 inch en m”n hele bureau is mooi gevuld. Het scherm vind ik zelf ook heel mooi naast mijn radio speler staan en met de imackan ik ook gemakkelijker foto’s bewerken. Het is weer even wennen om vast aan een bureau te zitten, maar wow wat een verschil! het beeld is echt zo veel mooier. Aangezien ik altijd een Windows computer heb gehad is dit ook weer even wennen, maar ik heb het al vrij snel onder de knie al vind ik zelf. Echt een gebruiksvriendelijke computer! Tot slot kan ik ook lekker fotoshoppen e.d. aangezien Apple enorm op het grafische aspect van computer-gebruik hebben is gefocust. hebben jullie nog tips, leuke of handige apps die jullie aanbevelen? (voor een beginnen zoals ik) Ik zou het leuk vinden als je het laat weten in een reactie!

Liefs, Nicole

 

Advertenties

Een reactie op “New Imac!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s