Mijn eerste blog!

Hoi allemaal!

Hier mijn eerste blog, het is vandaag een beetje een grijze dag buiten met veel wind, dus daarom dacht ik, ik begin gelijk met mijn eerste post erop te zetten. Ik heb vandaag voor jullie een Nail art gemaakt. Ik heb zelf een starters pakket van Pink Gellac en ben hier echt super blij mee. In z’n starters pakket zit echt alles wat je nodig heb eigenlijk. Er zit in :

 • 1 x Gratis kleur naar keuze 15 ml
 • 4 x Gratis online cursus
 • 1 x Gratis oefen Nagelwiel
 • 1 x mini led lamp
 • 1 x Pink Gellac Base2
 • 1 x Pink Gellac Shine 15ml
 • 1 x Pink Nailcleaner 100 ml
 • 1 x Pink Gellac Remover 100 ml
 • 1 x Nagelvijl 180-240
 • 3 x Orange Woodsticks
 • 50 x Luxe Nailwipes

Ik ben zelf erg fan van gellac omdat het simpel is aan te brengen en het blijft minimaal 14 dagen zitten! Ze hebben ook veel verschillende kleuren, dus er is keuze zat. Ik zal een kleine uitleg geven over hoe het nou precies werkt.

Je begint met de nagels in de juiste vorm en lengte te veilen, dan duw je de nagelriemen terug met een bokkenpoot (dit is erg belangrijk voor het hechten van de gellac aan de nagel) hierna ga je met een polijstblok over de nagel heen zodat de dode huidcellen en oneffenheden weg zijn. Dan haal je de stofresten even weg, zelf doe ik dit met een manicureborstel en dan kun je de nagels ontvetten met de Cleaner.

Nu gaan we beginnen met het aanbrengen van de gellac.

breng de base2 dun aan op alle nagels, houdtongeveer 1 mm vrij vanaf de nagelriemen. Dan ga je de nagels 30 seconde uitharden in de led lamp. Je kunt nu gelijk de gewenste kleur op de nagels brengen, dit doe je het zelfde als de base2 maar dan hou je de nagels 60 seconde onder de led lamp. Dit kun je een aantal keerherhalen tot je zelf de kleur op z’n mooist vind. Ik vind hem zelf meestal na 2 of3 keer goed. Als je de kleur op z’n mooist vind dan kun je de topcoat erover heen doen. De shine zorgt ervoor dat er een mooie glimmende glans over de nagels heen komt. Je hoeft hem niet heel dik erop te doen, de glans is al snel mooi genoeg. Ook deze moet je 60 seconde uitharden onder de Led lamp. hierna zit er nog een plakkende laag over de nagel deze kun je weghalen met pink nailcleaner op een nailwipe. Nu zijn je nagels helemaal klaar en kun je er 14 dagen lang van genieten!

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad, laat je het me weten of jou nagels ook zo mooi geworden zijn?

  Dit is mijn resultaat geworden.

Liefs Nicole, ♥

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s